Де купити стильні чоловічі весняні штани великого розміру?

Захотели поговорить ни о чем - вам сюда!
Ответить
Carlitto

Де купити стильні чоловічі весняні штани великого розміру?

Сообщение Carlitto »

Останнім часом зіткнувся з реальною проблемою — потрібно оновити гардероб на весну, але знайти нормальні штани великого розміру виявилось складніше, ніж очікував. Хочеться не просто щось “аби було”, а щоб виглядало сучасно, сиділо добре і не створювало відчуття мішка. У звичайних магазинах або вибір дуже обмежений, або фасони застарілі, або тканина якась дивна — то занадто тонка, то навпаки важка і некомфортна для весни. Особливо складно знайти щось стильне, щоб можна було носити і на роботу, і просто на прогулянку. Може хтось вже стикався з такою ж ситуацією і підкаже перевірене місце? Цікавлять саме стильні варіанти. Буду вдячний за реальні поради.

Prime24

Re: Де купити стильні чоловічі весняні штани великого розміру?

Сообщение Prime24 »

Розумію твою ситуацію, сам довго шукав щось адекватне, поки не натрапив на нормальний варіант. Можу порадити звернути увагу на інтернет-магазин Sweyk — там якраз є весняні чоловічі штани великого розміру і головне, що вони виглядають сучасно, а не як класичний “безформений” одяг. Я замовляв там собі і залишився задоволений: нормальний крій, штани добре сідають по фігурі, не тиснуть і не висять, як часто буває з великими розмірами.

Плюс відчувається, що це не масмаркет із сумнівною якістю — тканина приємна, дихає, підходить саме для весни, коли погода мінлива. Ще один момент — там реально є вибір, а не 2–3 позиції. Можна підібрати щось більш класичне або більш повсякденне, залежно від того, що потрібно.

Як на мене, великий плюс у тому, що це український виробник, який спеціалізується саме на одязі великих розмірів, тому речі продумані під реальні потреби, а не просто “розтягнуті” стандартні лекала. Якщо шукаєш щось стильне і комфортне — варто хоча б подивитися, бо я після довгих пошуків саме там знайшов те, що треба.

Ответить